Sayin Ali Koc baskanin konusmasi ardindan…

Sayin Ali Koc baskanin konusmasi ardindan…

Eski baskanimiz sayin Aziz Yildirim’i dun dinledik. Bugunde sayin Baskanimiz Ali Koç’u dinledik, her ikisininde üslubu ilginç idi , yanlışa yanlış ile gitmenin bir anlamı yok, sayin baskanimiz Ali Koc daha dengeli ve dikkatli bir konuşma yapmasına ragmen yine ilginç bir üslup sergiledi.

Sayin Ali Koc dan beklentim benim daha farklı ama o beklentiye zaman zaman erişme sansimiz oluyor ve bazı zamanlarda ise bu konuda ciddi sikintili açıklama, hal ve hareketleri oluyor gönül isterdiki her iki baskanimizda saygı sinirliari icinde kalıp , suclayici degil yapici ve birlik olabilecek aciklamarlar da bulunsun.

Bu sekilde devam eder ise bu birlik ve beraberliğin sağlanması uzun surer ancak gördüğüm kadarı ile BIRLIK ve BERABERLIK OLACAK! Konusmalara bakınca arada çok uçurumlar yok , bu olayları daha fazla tırmandırmadan güzel bir sekilde birlik olmakta fayda var. Bunu sayin Divan kurulu baskanimiz Vefa Kucuk başaramaz bu bir gercek , baskanimizin ince espirisini” 35 sayfalık konuşmam” dediği espiriyi bile uzatarak anlamsız bir diyalog kuracak boyuta gelmiş bir durumda iken aracı olması ve bunu başarabilmesi kendisinden beklenemez…

Bu birlik ve beraberlikte sayin Ali Koç’un tutumu da bence çok onemli ,  çok kurumsal ve yapici konuşurken bir anda beni mahkemeye vermez ise ADAM DEGIL demesini bir turlu anlayamıyorum …ve yakistiramiyorum…Tarz kişilere gore değişebilen bir kavram degildir öyle olmamalıdır…Sayin Aziz Yildirim’in tarzı belli, Sayin Ali Koc ‘a gore daha sokaktan gelen is adamı, tüccar  bir tarz , Sayin Ali Koç’un tarzında belli corporate tarzi , kurumsal,  derken bu sokak tarzına kayisini anlayabilmiş degilim.

Yine soyluyorun bu birlik beraberlik sağlanır, onemli olan Fenerbahce aski ve basarisidir bu hedef ortak nokta ise bunu saglayacak sekilde görüşür bildirmek ve destek olmak gerekir. Her iki baskanimizdan da benim ve benin gibi düşünenlerin beklentisi budur .

Saygilarimla

 

 

tamd_admin